DESPRE NOI

SC EUROSPEED SRL a fost infiintata la data de 02.06.2000, forma juridica de constituire fiind Societate cu Raspundere Limitata.

Situata in zona industriala Scheia a orasului Suceava, SC EUROSPEED SRL desfasoara in prezent urmatorele activitati:

 • Comert autovehicule comerciale;
 • Service pentru autovehicule comerciale;
 • Comert piese si accesorii pentru autovehicule comerciale;
 • Comert cu anvelope pentru toata gama de autovehicule;
 • Inspectii tehnice periodice.

Servicii Conexe Transportului Aerian

 • Distribuitor de combustibil de aviatie;
 • Servicii de alimentare aeronave cu JET A1 si AVGAS 100LL;
Puncte de lucru:
 • Aeroportul Stefan cel Mare Suceava (SCV,LRSV);
 • Aeroportul Iasi (IAS,LRIA);
 • Aeroportul Transilvania Targu Mures (TGM,LRTM);
 • Aeroportul Baia Mare (BAY,LRBM);
 • Aeroportul Satu Mare (SUJ, LRSM);
 • Aeroportul Sibiu (SBZ, LRSB);
 • Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU, LRBS);

S.C. EUROSPEED S.R.L are o experienta de peste 7 ani in domeniul serviciilor de alimentare al aeronavelor cu combustibili de aviatie. Firma noastra ofera clientilor sai servicii complete si profesionale la cele mai inalte standarde de calitate cu respectarea tuturor reglementarilor si legislatiei existente. Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, se doreste o diversificare a activitatii, si astfel satisfacerea cererii inregistrate in cadrul acestui segment de piata. In spatele tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii originale si prompte.

Compania noastra are toate sansele sa devina una de succes pe acest segment deoarece: va fi singura firma din Romania care in implementarea si desfasurarea acestei activitati vine cu solutii tehnice noi si moderne dezvoltate in colaborare cu parteneri straini si agreate de autoritatile nationale (A.A.C.R.). SC Eurospeed se angajeaza permanent sa se ocupe de absolut toate detaliile conexe serviciilor de alimentare cu carburant de aviatie a aeronavelor, de la asigurarea si testarea (prin analize de laborator) a calitatii carburantului livrat, la pregatirea, instruirea si testarea personalului implicat in activitate, pana la asigurarea celor mai moderne solutii tehnice (alimentatoare si depozite de stocare noi). Subliniem, de asemenea, ca de la inceputul acestei activitati de alimentare a aeronavelor nu am avut nici un incident care sa duca la perturbari ale traficului aerian sau intarzieri cauzate companiilor aeriene.

Serviciile oferite de S.C. EUROSPEED S.R.L pot fi adaptate cerintelor fiecarui client in parte, iar calitatea serviciilor este asigurata de pregatirea personalului in acest domeniu, dotarea cu echipamente si materii prime de buna calitate, precum si de contractele incheiate cu parteneri capabili sa le respecte. Autoalimentatoarele si facilitatile de care dispune societatea noastra pot alimenta orice tip si model de aeronava.

Aeronavele alimentate de operatorii societatii noastre cuprind o gama larga de modele si dimensiuni, de la cele mai mici pana la cele de peste 200 de pasageri.

Clientii, operatori aerieni ai companiei noastre sunt Tarom, Wizzair, Deutsche Lufthansa, Austrian Airlines, Ryanair  precum si brokeri de combustibili ca: World Fuel Services, UvAir, Euro Jet Intercontinental Limited.

De asemenea efectuam alimentari catre orice companie sau operator aerian din Romania sau din strainatate care solicita servicii de alimentare in cadrul aeroporturilor unde compania noastra opereaza astfel de servicii.

Comercializare si Service Autoutilitare de peste 3,5 tone

Obiectivele firmei:
 • Reprezentant autorizat IVECO si TATRA;
 • Prestarea serviciilor de vanzare si post vanzare de prima clasa catre clientii nostri;
 • Extinderea si consolidarea pozitiei de dealer de autocamioane in Romania.
Pentru realizarea obiectivelor propuse societatea detine un service in Suceava si unul in Bucuresti. In cadrul sediului din Suceava dispunem de trei canale de 30m, o linie ITP, o linie de lucru pentru interventii usoare si tinighigerie, spalatorie si vulcanizare. La punctul de lucru al societatii din Bucuresti, Sos. Berceni, nr. 1270, Berceni dispunem de o hala cu trei linii cu canale pentru interventii.

Personalul calificat, echipamentele si sculele specializate permit realizarea urmatoarelor activitati:
 • lucrari de intretinere periodice si reparatii generale;
 • intretineri si reparatii motoare, instalatii de aer si franare, instalatii electrice, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale;
 • diagnosticarea rapida a defectelor cu echipamentul de diagnoza DAVIE (DAF Vehicle Investigation Equipment) ale intregii game de autovehicule DAF si EASY pentru intreaga gama de autovehicule IVECO;
 • echiparea autovehiculelor la cererea clientilor cu sisteme PTO, incalzitoare de cabina;
 • diagnosticarea cu aparatura WABCO si repararea remorcilor si semiremorcilor echipate
  cu ABS si EBS;
 • identificarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service prin utilizarea sistemului RAPIDO in functie de seria de sasiu;
 • comercializare piese de schimb originale IVECO, TATRA, DAF, BPW, WABCO;
 • diagnosticarea sistemelor electronice ECAS, EGAS si investigarea sistemelor ABS si EBS;
 • remedieri avarii provocate in cadrul accidentelor de circulatie;
 • lucrari de tinichigerie;
 • comercializare anvelope si servicii auxiliare
Principala piata de desfacere a serviciilor prestate de SC EUROSPEED SRL este reprezentata in principal de transportatorii rutieri de marfuri si persoane din Romania.

Principalii clienti sunt: PETROM SA, TRANSPECO LOGISTICS & DISTRIBUTION SRL, LUKOIL SA, VICTOR CONSTRUCT SRL, EMILEMA PRODCOM SRL, AUTOSERVICE SRL, SUCT SA, CIVICA GROUP S.A., SYMMETRICA SRL, M-SYSTEM SRL, ANASPED SRL etc.

Resurse disponibile pentru desfasurarea activitatii

Societatea are un numar de peste 100 de angajati, specializati si pregatiti sa ofere servicii de consultanta profesionala: personal service - ingineri, mecanici, electricieni, tinichigii, vulcanizatori, si personal administrativ si de vanzari - economisti, juristi, agenti de vanzari. detalii ...

VIZIUNE

Transportul are cerinte specifice, motiv pentru care venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii pentru fiecare domeniu de transport in parte.

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie in fiecare zi, lasandu-ne ghidati de un singur standard de calitate – cel mai bun.

Concentrati-va pe activitatea de transport si lasati-ne pe noi sa ne ocupam de camionul dvs. In acest fel veti exploata camionul fara alte griji suplimentare.

compania

CARIERE

Timpul petrecut la locul de munca reprezinta o parte insemnata a vietii de zi cu zi. Eurospeed face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura angajatilor un mediu de lucru stimulativ, care sa le permita sa isi puna in valoare cunostintele profesionale si sa le asigure un venit bazat pe performantele fiecaruia dintre ei.

Daca doriti sa va alaturati echipei Eurospeed, trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra si va vom contacta in momentul in care vom avea un post vacant ce se potriveste profilului dumneavoastra.

Va asteptam sa luati legatura cu noi pe adresa de e-mail: office@eurospeed.ro