Produse

Eurospeed va ofera solutii pentru fiecare domeniu de transport in parte. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie in fiecare zi, ghidati de cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism. Am dezvoltat intr-un mod coerent si constant competentele tehnice si portofoliul de produse specifice activitatilor de transport.

Eurospeed are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai.

Autocamioane noi

Eficienta maxima a transportului a fost cel mai important criteriu de dezvoltare, rezultatul dorit fiind costuri de operare scazute, greutate redusa si o disponibilitate maxima a vehiculului.

Detalii oferta actuala ...

piese_schimb

Piese de schimb

Eurospeed va ofera prin intermediul departamentului de service, toata gama de testari si reparatii mecanice, electrice, tinichigerie si vopsitorie. Stocurile permanente ale pieselor de schimb permit inceperea lucrarilor chiar in momentul in care acestea sunt solicitate.

Autocamioane rulate

Alternativa cumpararii unui camion nou o reprezinta camionul rulat. Daca sunteti in cautarea unui camion rulat puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru ca toate vehiculele disponibile sunt atent supuse unor verificari minutioase. Acest lucru reprezinta garantia unei calitati ridicate.
Detalii oferta actuala ...

anvelope

Anvelope

Eurospeed va ofera metoda simpla si rapida pentru a gasi anvelopele potrivite pentru autocamionane, semiremorci, autoutilitare, SUV si autoturisme si vehicole pentru santiere si constructii.