Eurospeed Dealer

Previous slide
Next slide

Viziune

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie in fiecare zi, lasandu-ne ghidati de un singur standard de calitate – cel mai bun.Solutiile oferite partenerilor nostri sunt analizate si elaborate de profesionisti avand garantia calitatii. Profesionalismul, calitatea si garantia lucrului bine facut stau la baza viziunii companiei noastre.
Cariere

Eurospeed face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura angajatilor un mediu de lucru stimulativ, care sa le permita sa isi puna in valoare cunostintele profesionale si sa le asigure un venit bazat pe performantele fiecaruia dintre ei. Daca doriti sa va alaturati echipei Eurospeed, trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra si va vom contacta in momentul in care vom avea un post vacant ce se potriveste profilului dumneavoastra. Va asteptam sa luati legatura cu noi pe adresa de e-mail: [email protected]

Servicii

Situata in zona industriala a orasului Suceava si in București Berceni, EUROSPEED desfasoara in prezent urmatorele activitati: Comert autovehicule comerciale; Service pentru autovehicule comerciale; Comert piese si accesorii pentru autovehicule comerciale; Comert cu anvelope pentru toata gama de autovehicule; Inspectii tehnice periodice.

Echipa noastra de profesionisti te asteapta in cadrul locatiei noastre din Suceava si Bucuresti Berceni.
Eurospeed este dealer autorizat pentru marcile: Iveco, Tatra, Astra, Iveco Bus si este sub dealer DAF.
Indiferent de nevoia ta cu Eurospeed ai garantia calitatii!
IMG_6258

Obiectivele firmei:

 • Reprezentant autorizat IVECO, IVECO BUS, ASTRA si TATRA;
 • Prestarea serviciilor de vanzare si post vanzare de prima clasa catre clientii nostri;
 • Extinderea si consolidarea pozitiei de dealer de autocamioane in Romania.

Pentru realizarea obiectivelor propuse societatea detine un service in Suceava si unul in Bucuresti. In cadrul sediului din Suceava dispunem de trei canale de 30m, o linie ITP, o linie de lucru pentru interventii usoare si tinichigerie, spalatorie si vulcanizare. La punctul de lucru al societatii din Bucuresti, Sos. Berceni, nr. 1270, dispunem de o hala cu trei linii cu canale pentru interventii.

Personalul calificat, echipamentele si sculele specializate permit realizarea urmatoarelor activitati:

 • lucrari de intretinere periodice si reparatii generale;
 • intretineri si reparatii motoare, instalatii de aer si franare, instalatii electrice, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale;
 • diagnosticarea rapida a defectelor cu echipamentul de diagnoza DAVIE (DAF Vehicle Investigation Equipment) a intregii game de autovehicule DAF si EASY pentru intreaga gama de autovehicule IVECO;
 • echiparea autovehiculelor la cererea clientilor cu sisteme PTO, incalzitoare de cabina;
 • diagnosticarea cu aparatura WABCO si repararea remorcilor si semiremorcilor echipate
  cu ABS si EBS;
 • identificarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service prin utilizarea sistemului RAPIDO in functie de seria de sasiu;
 • comercializare piese de schimb originale IVECO, TATRA, DAF, BPW, WABCO;
 • diagnosticarea sistemelor electronice ECAS, EGAS si investigarea sistemelor ABS si EBS;
 • remedieri avarii provocate in cadrul accidentelor de circulatie;
 • lucrari de tinichigerie;
 • comercializare anvelope si servicii auxiliare

Principala piata de desfacere a serviciilor prestate de SC EUROSPEED SRL este reprezentata in principal de transportatorii rutieri de marfuri si persoane din Romania.

 • Distribuitor de combustibil de aviatie;
 • Servicii de alimentare aeronave cu JET A1 si AVGAS 100LL;

Puncte de lucru:

 • Aeroportul Stefan cel Mare Suceava (SCV,LRSV);
 • Aeroportul Iasi (IAS,LRIA);
 • Aeroportul Transilvania Targu Mures (TGM,LRTM);
 • Aeroportul Baia Mare (BAY,LRBM);
 • Aeroportul Satu Mare (SUJ, LRSM);
 • Aeroportul Sibiu (SBZ, LRSB);
 • Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU, LRBS);

S.C. EUROSPEED S.R.L are o experienta de peste 12 ani in domeniul serviciilor de alimentare al aeronavelor cu combustibili de aviatie acest lucru constituind si atuul nostru. Firma noastra ofera clientilor sai servicii complete si profesionale la cele mai inalte standarde de calitate cu respectarea tuturor reglementarilor si legislatiei existente. Ca o evolutie fireasca in dezvoltarea afacerii, se doreste o diversificare a activitatii, si astfel satisfacerea cererii inregistrate in cadrul acestui segment de piata.

In sustinerea tuturor realizarilor sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii originale si prompte.

Eurospeed se angajeaza permanent sa se ocupe de absolut toate detaliile conexe serviciilor de alimentare cu carburant de aviatie a aeronavelor, de la asigurarea si testarea (prin analize de laborator) calitatii carburantului livrat, la pregatirea, instruirea si testarea personalului implicat in activitate, pana la asigurarea celor mai moderne solutii tehnice (alimentatoare si depozite de stocare noi). Astfel, asa cum ne recomanda clientii nostri puteti avea toata increderea in compania noastra. Personalul este instruit si perfectionat periodic, fiind de cea mai buna calitate.

Serviciile oferite de EUROSPEED S.R.L sunt adaptate cerintelor fiecarui client in parte, iar calitatea serviciilor este asigurata de pregatirea personalului in acest domeniu, dotarea cu echipamente si materii prime de buna calitate, precum si de contractele incheiate cu parteneri capabili sa le respecte. Autoalimentatoarele si facilitatile de care dispune societatea noastra pot alimenta orice tip si model de aeronava.

Aeronavele alimentate de operatorii societatii noastre cuprind o gama larga de modele si dimensiuni, de la cele mai mici pana la cele de peste 200 de pasageri.

Clientii, operatori aerieni ai companiei noastre sunt Tarom, Wizzair, Deutsche Lufthansa, Austrian Airlines, Ryanair  precum si brokeri de combustibili ca: World Fuel Services, UvAir, Euro Jet Intercontinental Limited.

De asemenea, efectuam alimentari catre orice companie sau operator aerian din Romania sau din strainatate care solicita servicii de alimentare in cadrul aeroporturilor unde compania noastra opereaza astfel de servicii.